Añadir a mis favoritos

#Tendencias de productos

PETRA en Plaza del Agua - El Prat del Llobregat - BCN.

El conjunt format per tots tres edificis centrat i emplaçat a l''extrem oest de l''eix del carrer Llobregat, configura el nou espai públic de la plaça de l''Aigua. La columnata i dues estacades geometritzen el saló-plaça de l''Aigua, mentre que fileres d''arbres actuen, juntament amb la rotonda, de frontissa entre la urbanització del carrer del riu Llobregat i aquesta nova àgora.

Les estacades de diferent alçada embolcallades de plantes enfiladisses de colors, la diversitat de la llum natural de les cares de la columnata i la vibració d''ombres que s''hi projecten, generen un efecte mutant contraposat al hieratisme de l''edifici de les Aigues. Per la nit, l''estilòbata d''aigua il·luminada actua de gran lluerna atorgant a la columnata de la façana principal de l''edifici un alt nivell expressiu.

Al bell mig d''aquest espai, quatre arbres exemplars existent colonitzen el saló. Alhora uns rengles de majestuosos suports metàl·lics pintats de color blanc, tensen un cel ras de llum artificial que esdevé un pal·li eteri per damunt del saló donant continuïtat a l''eix del carrer del riu Llobregat.

Per la creació d''aquest cel lluminós l''arquitecte ha fet servir les lluminàries PETRA de la col·lecció DAE de Escofet, suspeses de cables tensats.

Información

  • Escofet

    Palabras clave